URGENT

Nomenen Ramon Cunillera nou Gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Compartiu aquesta història

El Consell Rector de la Corporació, a proposta del seu nou president , Joaquim Casanovas, ha nomenat Ramon Cunillera nou director Gerent de la institució. La junta de l’òrgan de govern de l’organització, reunida aquest dimecres 29 de març, ha aprovat el cessament de Lluís Franch, que va ser nomenat el juny del 2019. La Corporació li ha agraït la tasca duta a terme i el compromís amb la institució durant els gairebé quatre anys que l’ha dirigida.

A partir del pròxim 11 d’abril Ramon Cunillera serà qui ocuparà el càrrec. El nou gerent és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), especialista en Medicina Familiar i Comunitària i diplomat en Sanitat i en Gestió de Qualitat dels Serveis Sanitaris per la UB.

En la seva trajectòria professional va ocupar el càrrec de director Assistencial de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva entre els anys 2000-2005, prèviament entre els anys 1993-1999 va ser director d’Atenció Primària del Consorci Sanitari de la Selva, entitat que més tard, l’any 2000, acabaria sota les sigles de la CSMS.

Posteriorment, entre altres fites professionals, el 2013 va ser nomenat gerent de Barcelona Medical Agency fins al 2014 i des del 2015 ha estat ocupant la gerència del Consorci Sanitari del Maresme, des d’on es gestiona l’Hospital de Mataró.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics