URGENT

Blanes homenatja Gabriel Ferrater amb un espectacle poètic musical

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, Blanes s’uneix a la commemoració del centenari del naixement i dels cinquanta anys de la mort de Gabriel Ferrater qui va ser poeta, crític, traductor i lingüista català. A més es va convertir en el primer poeta modern de la literatura catalana de postguerra i va ser el que més va influir en la joventut dels poetes posteriors.

L’homenatge per part de Blanes consisteix en programar l’obra ‘Els dies de la revolta feliç’ al teatre de la ciutat. L’actor Jaume Madaula i la música i poetessa Anna Tobies faran una evocació i un recital entorn la figura de Gabriel Ferrater amb un espectacle poètic musical.

La vida i figura de l’autor són una llegenda i, segons indiquen des de l’Ajuntament de Blanes, l’espectacle que es podrà gaudir dissabte al teatre contribueix a fer-les encara més presents que mai. El recital comptarà amb textos com ‘In Memoriam’, ‘Cambra de Tardor’, ‘Fi del món’ i fragments de ‘Poema Inacabat’.

L’acte està previst per aquest dissabte a les 21h i les entrades per ja es poden comprar al web del Teatre de la Costa Brava Sud de Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics