URGENT

Palafolls celebra la Festa Major petita concentrada en dues jornades

Compartiu aquesta història

Com cada Setmana Santa, torna la Festa Major petita de Palafolls. Enguany es concentra en dos dies, el 7 i 8 d’abril, per assegurar que els palafollencs puguin gaudir dels actes preparats i, d’aquesta forma, celebrar les vacances escolars i l’arribada de la primavera. 

Des de l’àrea de Cultura, el seu tècnic, Ricard Morales, ha detallat que la festa se celebra en dates complicades perquè cau en Setmana Santa, és per això que han volgut concentra-la en dos dies. Tot i això, s’han preparat activitats per a tots els públics i tothom podrà gaudir de la festa.

A la vegada, han intentat que sigui una festa transversal pel que fa a les activitats. Un dels exemples que posa el tècnic de cultura són els jocs gegants que s’han preparat per dissabte 8 d’abril.

Pel que fa a les activitats, el divendres 7 d’abril s’ha preparat un concert de Gospel Viu. Per poder assistir, cal reservar les entrades a partir del dilluns 3 d’abril al MiD de manera presencial o per telèfon trucant al 937620611. El dissabte 8 és el dia on es concreta el major nombre d’activitats. Al matí hi haurà els jocs gegants i jocs cooperatius intergeneracionals i, a la tarda, es farà la tabalada i el correfoc de la Colla dels Diablesfolls. A la nit, finalment, es farà un concert de versions a càrrec de Mashup Party Brand al Teatre. 

El programa complet de la festa el podeu consultar al web municipal. A més, a la seu electrònica de l’ajuntament trobareu el ban informatiu que s’ha preparat amb les mesures de seguretat per poder participar del correfoc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics