URGENT

El CCMaresme i l’Ajuntament de Palafolls signen un conveni per la construcció d’un nou dipòsit d’aigua a Sant Lluís

Compartiu aquesta història

Ahir al matí, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va rebre el president del Consell Comarcal del Maresme, Damià del Clot, per presentar el projecte del nou dipòsit d’aigua de 1.000m3. A la trobada, també van participar la primera i el segon tinent d’alcaldia, Susanna Pla i Jordi Villaret.

La relació entre el CCM i l’Ajuntament de Palafolls és remunta a anys enrere, tenint en compte que Palafolls està ubicat sobre el llit del recurs hídric de la comarca, els pous que alimenten d’aigua la major part del Maresme estan a Palafolls, de la mateixa manera que també comptem amb la planta potabilitzadora i la canonada d’impulsió.

Tot i això, i a nivell municipal, hi ha dues zones on hi ha mancances pel que fa a infraestructures, Sant Lluís i Ciutat Jardí. En el cas concret de Sant Lluís, la millora d’aquestes és una petició que es fa des de fa molts anys. Tal com assegura l’alcalde de Palafolls, ara, amb la creació del nou dipòsit, es podrà garantir el barri d’aigua en cas que sigui necessari. 

Pel que fa al Consell Comarcal del Maresme, Damià del Clot, ha posat en valor el vot de confiança de l’Ajuntament de Palafolls en l’ens comarcal. Des del consell, s’han compromès en fer aquesta inversió amb la intenció de donar un millor servei als habitants de Palafolls i de la comarca. 

Segons indica, també és una forma de mostrar que el CCM és una eina de proximitat que pot ajudar els ajuntaments a gestionar i millorar els recursos amb els quals compten. 

Segons el  conveni amb el Consell Comarcal del Maresme, aquest projecte hauria d’estar enllestit i en funcionament durant l’any 2024.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics