URGENT

Palafolls manté la tendència a la baixa pel que fa a l’atur

Compartiu aquesta història

Ara mateix, Palafolls compta amb 468 persones aturades. Una xifra que suposa una disminució de 18 persones respecte el mes passat. La tendència a la baixa continua estant present a la vila, després que el mes de març baixés l’atur per primer cop en quatre mesos.  

Si es comparen aquestes xifres amb les del març del 2022, les dades mostren uns disminució de l’atur interanual i, és que, el març de 2022, hi havia 547 persones aturades, el que va suposar una disminució de 17 persones respecte el mes anterior del mateix any. Pel que fa la taxa total d’aturats a Palafolls el març de 2023, aquesta és d’un 10’18%.

Quant als municipis veïns, la tònica varia més. Malgrat ha comptabilitzat un total de 894 aturats, 47 menys que el mes anterior.  A Pineda la xifra ha disminuït fins als 1.745, i a Tordera ha augmentat fins als 1.075 aturats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics