URGENT

La Corporació de Salut organitza tallers i xerrades amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física

Compartiu aquesta història

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha organitzat diversos tallers i xerrades, totalment gratuïtes i sense inscripció prèvia, amb l’objectiu de conscienciar a la població de la importància de mantenir un estil de vida saludable, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, que se celebra avui. 

El pròxim 11 d’abril, a les 18:30 hores, al Casal d’Avis de Palafolls, les nutricionistes Judit Kolkman i Laura Lorca faran una xerrada titulada ‘Els beneficis de l’alimentació aplicats a l’activitat física i l’esport’. La xerrada també estarà disponible a Tossa de Mar, Calella, Malgrat de Mar i Lloret de Mar. 

D’altra banda, a Malgrat i Palafolls també s’ha organitzat, exclusivament, una sessió d’activitat física titulada ‘Guanyem mobilitat treballant força’, impartida per la Dra. Sara López i les infermeres Núria Moreno i Cecília González. A Palafolls l’activitat és celebrarà el 5 de maig al Palauet, mentre que a Malgrat de Mar serà al Centre Cívic, el proper 12 d’abril. 

Avui se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física. L’OMS recomana acumular un mínim d’entre 150-300 minuts d’activitat física d’intensitat moderada a la setmana en persones adultes i gent gran; i acumular un mínim de 60 minuts al dia d’activitat física d’intensitat moderada-vigorosa en infants i adolescents. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics