URGENT

L’Audiència Provincial de Madrid absol l’extinent d’alcalde de Santa Susanna acusat d’abús sexual

Compartiu aquesta història

L’Audiència Provincial de Madrid ha absolt l’extinent d’alcalde de Santa Susanna Josep Lluís Mulero d’un suposat abús sexual a una noia de 24 anys l’any 2018, tal com ha pogut saber el diari ARA. El jutge no considera prou provat que la relació sexual no fos consentida.

Recordem que aquest cas es remunta fins al 2018 quan, suposadament, Mulero va abusar sexualment d’una treballadora de l’Instituto Funerario Espanyol de Malgrat de Mar on ell era el director. Segons l’escrit de la fiscalia, l’acusat hauria comès presumptament l’agressió al maig de 2018 quan va viatjar a Madrid amb la víctima, una treballadora de l’empresa a qui havia contractat feia menys d’una setmana. 

El gerent, presumptament, va informar la noia que havia de viatjar amb ell a Madrid per fer un curs de formació amb altres persones. El fiscal va remarcar, però, que l’acusat va enganyar la víctima ja que “no hi havia més treballadors per fer aquell viatge i que, ni tan sols s’anava a impartir el curs de formació, reservant el processat una única habitació pels dos” en un hotel de Madrid.

Aquella nit, la noia es va sentir marejada i somnolenta, per la qual cosa va quedar-se adormida al llit. El Ministeri Públic va considerar que l’home es va aprofitar de l’estat de la jove per agredir-la sexualment. Tot i això, tal com ha resolt l’Audiència Provincial, Josep Lluís Mulero ha estat absolt i, per tant, no és culpable dels actes dels quals se’l culpava. 

El maresmenc, a més, era tinent d’alcalde de Seguretat i Mobilitat de Santa Susanna. Quan el van acusar, va dimitir de la seva tasca política.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics