URGENT

Blanes posa en marxa el primer servei de lloguer de motos elèctriques compartides

Compartiu aquesta història

Blanes s’ha convertit en la primera ciutat de més de 40.00 habitants d’Europa on s’ha posat en marxa aquest servei per iniciar el Motosharing a la Costa Brava.

Totes les motocicletes del Motosharing són elèctriques i estan connectades a l’aplicació mòbil ‘Silence Mobility’, des d’on els usuaris i usuàries poden localitzar-les, reservar-les, veure els temps de viatge i fer els pagaments. A Blanes el Motosharing comptarà amb 25 motos en servei gestionades per l’empresa local MIX Rent, encapçalada pels socis blanencs Miquel Alventosa i Xavier Abad que han remarcat la importància d’oferir una alternativa de mobilitat a Blanes que sigui sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Per fer servir el Motosharing de Silence només cal descarregar-se en el mòbil l’aplicació gratuïta ‘Silence Mobility’, i un cop registrat i comprovades les dades (carnet d’identitat, carnet de conduir apte i en regla i tarja de crèdit) es podran fer servir els vehicles.

L’usuari veurà un plànol de Blanes amb la localització de la moto i la càrrega de la bateria. Aquí podrà fer la reserva del vehicle, que es mantindrà activa durant 15 minuts perquè ningú no la pugi fer servir, i així donar temps per arribar on s’ha localitzat. El vehicle es posarà en marxa després de prémer el botó de l’app ‘Iniciar el Viatge’, i per viatjar hi ha dos cascos al maleter que es podran agafar un cop la moto s’hagi encès.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics