URGENT

Només queden dos dies per participar el la convocatòria del Concurs Mosca

Compartiu aquesta història

Fins divendres, està oberta la convocatoria per poder ser un dels deu participants de la segona fase del Concurs Mosca de Palafolls. La sisena edició del concurs dona com a premi la oportunitat d’obrir els concerts de la nit de barraques, per tant, fer de teloners dels grups convidats a la Festa Major 2023. Dels deu participants, en sortiran tres guanyadors, un per a cada dia de la setmana. 

Les inscripcions es fan tramitant una instància a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Palafolls. En ella, ha de constar el nom dels integrants, el seu DNI i una mostra de cançons, tal com ens ha explicat el tècnic de Joventut de l’Ajuntament, Albert Muñoz. 

El concurs està dirigit als joves de Palafolls però també hi poden participar grups dels pobles del voltant del municipi, tant de la comarca del Maresme com de la Selva. 

Fins el divendres 14 d’abril, està obert el període d’inscripció per participar al concurs i accedir a la següent fase, que consistirà en una diada de concerts i estarà limitada a un topall de 10 grups, per no desbordar-se.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics