URGENT

La Biblioteca Enric Miralles acull la presentació de ‘La gran festa’, un llibre benèfic per les protectores d’animals

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls acollirà una nova presentació literària. En aquest cas, és un acte en benefici de la Protectora d’Animals de Palafolls. Concretament, es farà la presentació del conte infantil ‘La gran festa’, un relat que explica què suposa per un animal abandonar-lo en una protectora. A més, també crea consciència sobre la tinença responsable d’animals. Així ho ha indicat Ester López, membre de la protectora de Palafolls.

‘La gran festa’ és un projecte que neix de la mà d’Anna Brull i Ignasi Guíluz, dos vilanovins que van considerar necessari explicar als infants què és el que passa realment en una protectora i de quina forma ho viuen els animals que es troben en aquesta situació. La intenció principal de la venda d’aquest contes és que els beneficis vagin dirigits, en aquest cas, a la protectora de Palafolls i, d’aquesta manera, ajudar l’entitat a seguir fent la seva feina diària amb tots aquells animals que, d’una forma o una altra, no han tingut sort amb les seves famílies. 

En aquesta ocasió, la biblioteca de Palafolls serà l’espai on es farà la presentació del conte. Tot i això, està previst presentar-lo en altres municipis i destinar els beneficis dels exemplars venuts a les diferents protectores de cadascun d’ells. Tothom interessat en assistir a la presentació pot acostar-se a la biblioteca Enric Miralles aquest dissabte a partir de les 12h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics