URGENT

Arrenca el Concurs d’Aparadors Florits a Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants, ha tornat a convocat el Concurs d’Aparadors Florits. A partir d’avui i fins al proper diumenge 23 d’abril, els aparadors de les botigues de Malgrat de Mar estaran muntats i decorats amb plantes i flors naturals. 

Enguany, la temàtica és la primavera i Sant Jordi, i els comerços que s’hi han inscrit hauran de decorar els seus aparadors amb plantes i flors naturals, encara que també podran utilizar elements ornamentals artificials. Durant aquesta setmana i mitja en la que els aparadors estaran decorats, la ciutadania tindrà la responsabilitat de jutjar les diferents representacions i votar la que més li agradi. 

Hi haurà tres premis per als aparadors guanyadors. La botiga que rebi el primer premi s’endurà 600 €, la segona 300 € i la tercera 100 €. Així mateix, entre tots els votants es sortejaran 3 vals de compra valorats en 100 €. El veredicte estarà compost per el vot ciutadà que comptarà amb el 40% del total i un jurat especialitzat, amb el 60% restant. 

Els ciutadans que desitgin participar, ja poden recollir la seva papereta de vot a la regidoria de Comerç o a la recepció de l’Ajuntament. Un cop plena, podran dipositar-la en una urna que trobaran a l’oficina de la Torre de la Vídua de can Sala, situada al carrer de Mar, en horari de 8 h a 15 h. 

Els comerços i els ciutadans guanyadors del concurs es donaran a conèixer el divendres 21 d’abril a les 12 hores a través dels canals de comunicació de l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics