Arrenca el Concurs d’Aparadors Florits a Malgrat de Mar

FOTO: Ajuntament de Malgrat de Mar.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Malgrat, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants, ha tornat a convocat el Concurs d’Aparadors Florits. A partir d’avui i fins al proper diumenge 23 d’abril, els aparadors de les botigues de Malgrat de Mar estaran muntats i decorats amb plantes i flors naturals. 

Enguany, la temàtica és la primavera i Sant Jordi, i els comerços que s’hi han inscrit hauran de decorar els seus aparadors amb plantes i flors naturals, encara que també podran utilizar elements ornamentals artificials. Durant aquesta setmana i mitja en la que els aparadors estaran decorats, la ciutadania tindrà la responsabilitat de jutjar les diferents representacions i votar la que més li agradi. 

Hi haurà tres premis per als aparadors guanyadors. La botiga que rebi el primer premi s’endurà 600 €, la segona 300 € i la tercera 100 €. Així mateix, entre tots els votants es sortejaran 3 vals de compra valorats en 100 €. El veredicte estarà compost per el vot ciutadà que comptarà amb el 40% del total i un jurat especialitzat, amb el 60% restant. 

Els ciutadans que desitgin participar, ja poden recollir la seva papereta de vot a la regidoria de Comerç o a la recepció de l’Ajuntament. Un cop plena, podran dipositar-la en una urna que trobaran a l’oficina de la Torre de la Vídua de can Sala, situada al carrer de Mar, en horari de 8 h a 15 h. 

Els comerços i els ciutadans guanyadors del concurs es donaran a conèixer el divendres 21 d’abril a les 12 hores a través dels canals de comunicació de l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics