URGENT

La RULA estrena un nou espai d’orientació, informació i d’acompanyament dels usos de drogues i pantalles

Compartiu aquesta història

Ahir dimecres, la RULA va estrenar el seu nou servei d’atenció directa, adreçat a joves, adolescents, famílies i professionals, que ofereix assessorament (confidencial i sense prejudicis), acompanyament i orientació per part d’experts per prevenir conductes de risc en els usos de drogues i pantalles. 

La RULA és un servei intermunicipal d’atenció i prevenció d’usos de drogues i pantalles en el que participen altres municipis com Malgrat de Mar, Calella i Tordera. En aquest sentit, cada municipi oferirà aquests serveis d’atenció directa una vegada al mes: el primer dimecres del mes ho farà Malgrat, el segon Palafolls i el tercer i quart a Tordera i Calella, respectivament. 

El tècnic de Joventut, Albert Muñoz, ha destacat que és un servei molt demandat i molt necessari per la població.

A Palafolls, el servei d’atenció directa de la RULA estarà disponible el segon dimecres de cada mes a l’oficina de Serveis Socials, excepte els festius, de 16:00h a 19:00h. Per concertar cita s’ha d’enviar un correu electrònic a rula@ccmaresme.cat o trucar al telèfon 661 741 522. 

El servei intermunicipal RULA es va posar en funcionament el passat mes de setembre sota la coordinació del servei de Joventut del Consell Comarcal del Maresme. Des de fa mesos, la RULA realitza tallers de prevenció de possibles riscos associats als usos de drogues i pantalles per l’alumnat. També intervenen en les Festes Majors amb estands informatius, entre d’altres iniciatives.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics