URGENT

El PP torna a Palafolls amb cares noves i amb la intenció de renovar la imatge del partit

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, l’arxiu municipal de Malgrat de Mar va ser l’escenari de la presentació d’alguns candidats populars de l’Alt Maresme, entre ells, es va donar a conèixer el malgratenc Marc Arguilé com alcaldable del PP a Palafolls. 

Tot i no ser palafollenc, Arguilé ha destacat la seva relació amb el municipi i amb les persones que hi viuen. En aquest sentit, considera que tothom mereix un vot de confiança i que l’important és treballar d’una forma o d’una altra per Palafolls.

Pel que fa a les persones que l’acompanyaran, de moment no ha avançat qui seran. Tot i això, Arguilé recalca que són nous integrants que no tenen res a veure amb el que s’ha vist abans al nostre municipi. La intenció és renovar la imatge de la formació política i treballar pel que el poble necessita.

Entre els canvis principals que considera que s’han de tenir en compte a l’hora de millorar Palafolls hi ha la seguretat ciutadana. L’alcaldable és conscient que no hi ha els recursos suficients per abarcar tot el municipi tant com li agradaria, però que són punts que s’han de tenir en compte a l’hora de treballar per Palafolls. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics