URGENT

Obertes les 2 convocatòries d’ajuts al lloguer: per a persones entre 36 i 64 anys i per a persones de 65 anys i més

Compartiu aquesta història

Ja s’han activat les dues convocatòries per ajudar les persones a fer front a les despeses de lloguer. Una d’elles està destinada a las persones d’entre 36 i 64 anys i l’altre la poden sol·licitar persones de més de 65 anys. 

Per tots dos casos, els requisits són els mateixos. La persona que ho sol·liciti ha de ser titular d’un contracte de lloguer o de cessió d’ús de l’habitatge o habitació, que sigui el seu domicili habitual i permanent, és a dir, que estigui empadronat allà. 

A més, el preu del lloguer no pot superar els 900 euros mensuals (en el cas d’un habitatge) o els 450€/mes si es tracta d’una habitació. D’altra banda, la font regular d’ingressos de la unitat de convivència, és a dir, la suma d’ingressos dels integrants de l’habitatge, no poden superar els 23.725,79 €, excepte en casos de víctimes de terrorisme. La tècnica de Serveis Socials, Judit Puig, ha recomanat a tothom qui compleixi els requisits que la demani:

L’ajuda es pot sol·licitar telemàticament a través de dos vies: o bé a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme, tramitant una instància, o bé al web de l’Agència de l’Habitatge. També es pot fer presencialment, a l’Oficina d’Habitatge del Maresme, a Mataró. En el moment de presentar la sol·licitud s’han de presentar el contracte de lloguer i els rebuts pagats de l’any del 2023.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics