URGENT

ERC ha donat a conèixer tots els integrants de la llista pels comicis del 28M

Compartiu aquesta història

Divendres al vespre, el Casal d’Avis va acollir l’acte de presentació de la llista oficial d’ERC a Palafolls. Una llista que inclou cares noves, tot i que manté d’altres ben conegudes. 

Tal com vam indicar fa unes setmanes, Francesc Alemany tornarà a estar al capdavant de la formació. Al seu costat hi estaran Susanna Pla, Jordi Villaret, Aleix Freixa i Oriol Jordan. Aquests propers comicis, Sònia Gonzàlez i Helena Carles fan un pas enrere, tot i que Gonzàlez continuarà a les llistes del partit a Palafolls en una posició més allunyada de la que ocupa actualment.

En aquest sentit, l’alcaldable d’ERC per Palafolls, Francesc Alemany, va destacar la feina feta per ambdues regidores durant aquests quatre anys i va indicar que la ‘pèrdua d’elles és substancial’. 

Creu que des del partit s’ha aconseguit trobar les persones que puguin prendre el relleu i seguir amb la tasca començada fa quatre anys. I, és que Alemany també va indicar que la intenció és continuar endavant amb la proposta que ja van fer l’anterior legislatura i donar continuïtat al projecte de govern.

Entre les persones que acompanyaran a l’alcaldable d’ERC hi ha Marta Alabart, Silvana Ballbè, Miguel Adan, Minerva Olivella, Gemma Salicrú, Jordi Pedemonte i Xavier Salicrú.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics