URGENT

Neix al Maresme una immobiliària sostenible que reforma habitatges a cost zero i sense comissió

Compartiu aquesta història

L’empresa Flipme ofereix serveis de rehabilitació de vivendes, assumint-ne els costos de la reforma, amb l’objectiu de modernitzar les qualitats de l’habitatge i incrementar el seu valor al mercat. 

En aquest sentit, Flipme és una immobiliària que fusiona les tasques d’una inmobiliaria habitual, sense cobrar comissions, amb les d’una empresa d’interiorisme i arquitectura a la vegada. 

Flipme s’encarrega de la reformar els habitatges sense que els propietaris hagin d’assumir-ne els costos. La reforma permet revaloritzar l’allotjament i aquest increment es reparteix, que és la forma d’ingressos de l’empresa, a la vegada que permet al venedor endur-se un benefici extra, a cost zero. 

Per la seva banda, també permet que els compradors tinguin la possibilitat d’adquirir una vivenda de segona mà però que ha estat reformada i compta amb les mateixes característiques que una d’obra nova, a un preu més econòmic, que oscila entre un 20 i un 30% menys. 

El seu creador, Àlex Seco, va tenir la idea de combinar la seva carrera professional, l’arquitectura, amb la seva feina, consultor immobiliari, per crear un producte revolucionari: 

En poc més d’un any, la empresa ha passat de ser l’emprenedoria d’un jove arquitecte a una startup totalment consolidada. Així mateix, l’empresa és revolucionària en la incorporació de noves tecnologies com la Big Data:

Durant el 2022, Flipme ha aconseguit que els propietaris aconsegueixin un benefici extra de més de 30.000 euros i escurçar el temps de venta a només 13 dies. Tot i que van arrencar el projecte a la comarca del Maresme, Flipme ja ha obert el seu mercat i treballa amb habitatges de la ciutat de Barcelona i la Costa Brava. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics