URGENT

L’Oficina d’Atenció a la Ciutadania instal·la un nou mostrador d’autotramitació

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha estrenat el seu nou mostrador d’autotramitació a l’Oficina d’Atenció de la Ciutadania (OAC). El nou aparell permet facilitar les gestions i els serveis més bàsics als ciutadans de la vila, sense haver de demanar cita prèvia ni haver fer cues o esperes per ser atesos. 

L’aparell està situat a l’entrada del consistori i, ara per ara, ofereix la possibilitat de consultar el web, el tauler d’anuncis digital i qualsevol informació municipal, entre d’altres funcionalitats. També permet demanar cites prèvies per ser atesos de manera presencial. Desde la OAC, Olga Ocaña, explica que ara per ara és la manera més ràpida per a que un ciutadà pugui ser atès. 

Segons ha informat l’Ajuntament, ja estan treballant per habilitar nous serveis i funcionalitats, com extreure i imprimir volants o admetre tràmits de registre telemàtic, com ara sol·licituds de certificats urbanístics  o talls de carrer. En profunditat, ho explica Olga. 

Tothom interessat en fer servir algunes de les funcionalitats del nou mostrador cal que s’identifiqui prèviament presentant el DNI, NIE o Passaport. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics