URGENT

L’Ajuntament de Palafolls delega competències al Consell Comarcal per poder col·laborar amb el programa ‘Treball i Formació’

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Palafolls va acollir una nova sessió ordinària del ple municipal on es van aprovar diverses qüestions. Entre elles, es va aprovar, per unanimitat, el conveni de delegació parcial de competències al CCM. 

Un any més, l’Ajuntament delegarà les seves competències al Consell per a poder adscriure’s al programa ‘Treball i Formació’ del SOC.  

El programa consisteix en la contractació de persones en situació d’atur o de especial vulnerabilitat, en forma de contractes de 12 mesos, per fer tasques de suport del municipi. Tal com explica Cristina Jiménez, des de l’àrea d’ocupació de la vila, han de delegar les competències perquè qui s’encarrega de les contractacions és el CCM.

En aquest sentit, Jiménez explica que per a Palafolls és una “oportunitat molt bona” perquè ofereix feina a persones que estan en situació d’atur a la vegada que fan un servei que ajuda al municipi. A més, també s’ofereixen serveis d’assessorament amb l’objectiu d’assolir la reinserció laboral d’aquestes persones. 

Amb tot, fins que el Consell Comarcal no aprovi la delegació de de competències, el SOC no podrà fer públic el perfil professional dels contractants. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics