URGENT

Aprovada la moció d’ERC sobre la problemàtica dels abocaments incontrolats en els municipis del Maresme

Compartiu aquesta història

Tal com va explicar el regidor de Medi Ambient, Aleix Freixa, en la sessió plenària, d’ahir dijous, el descontrol dels abocadors és una problemàtica que afecta molt sovint a Palafolls,  i a molts dels municipis de la comarca. En aquest sentit, el regidor ha apuntat que “l’incivisme i l’individualisme d’uns pocs” acaba repercutint al conjunt dels habitants. 

Els acords proposants passen per realitzar un estudi sobre l’abast de la problemàtica amb l’objectiu d’obrir una línea d’ajuts amb suport tècnic i econòmic per resoldre la problemàtica. A més, han instat a la Generalitat a liderar un pla d’acció per impulsar mecanismes de millores en la mitigació del problema. 

Finalment, la moció presentada per ERC va ser aprovada per unanimitat. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics