URGENT

L’Ajuntament inicia la licitació per reobrir el bar del Casal d’Avis

Compartiu aquesta història

Dijous al vespre, l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, va donar a conèixer que ja s’ha iniciat el quart procés de licitació del bar del Casal d’Avis. Recordem que l’espai s’ha intentat licitar tres cops després dels últims adjudicataris, però no hi ha hagut sort cap d’ells. 

Aquesta vegada, per aconseguir que més gent s’interessi pel procés han modificat el plec de clàusules entre l’Ajuntament i la persona licitant. Entre d’altres, han canviat algunes de les obligacions dels licitants, tot i que el canvi més substancial és respecte a l’equipament.

Tal com va indicar l’alcalde, s’ha actualitzat l’inventari de mobiliari de béns de l’equipament. D’aquesta forma volen garantir que el concesionari que guanyi la licitació pugui donar un bon servei als clients.

Per part de l’oposició es va preguntar quan estaria disponible el servei de bar i Alemany va assegurar que intentaran que el procés duri el mínim possible per afavorir la posada en marxa del servei. Des de divendres es poden presentar les propostes i la intenció del consistori és que es pugui adjudicar el bar de cara al maig. Tothom interessat té 16 dies naturals per presentar les seves ofertes després de l’anunci oficial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics