URGENT

El veïnat d’Els Pins de Blanes aspira a convertir-se en el millor barri de Catalunya

Compartiu aquesta història

Com cada any, el programa de TV3, ‘Tot es mou’, impulsa un concurs per triar el millor barri de Catalunya. Mensualment es fa una votació entre quatre veïnats d’arreu de Catalunya i el guanyador d’aquesta votació passa a una fase final on competeix amb la resta de guanyadors per fer-se amb el gran premi. 

Aquest mes, el barri d’Els Pins de Blanes, ha quedat seleccionat entre els quatre candidats a passar a la final. Ara mateix estan competint Els Pins de Blanes, Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts, un barri de Cornellà de Llobregat i un barri de Manresa. 

El premi per al barri guanyador serà que el programa ‘Tot es mou’ farà el seu últim programa de la temporada en directe des d’aquell veïnat. Les votacions ja estan obertes a la pàgina web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics