URGENT

La Festa dels Empestats torna amb una nova edició amb més nens i nenes que mai

Compartiu aquesta història

El vespre d’aquest pròxim 29 de juliol, els carrers del municipi de Malgrat de Mar tornaran a ser l’escenari de l’emblemàtica celebració dels Empestats. La Festa dels Empestats consisteix en un recorregut teatralitzat pel municipi, vinculat a l’època de la pesta bubònica, amb l’objectiu de donar a conèixer la història del municipi i el seu patrimoni a través de diverses representacions. 

Com és habitual, la temàtica d’enguany es manté en secret, encara que els organitzadors han anticipat que, aquest cop, tindrà molta relació amb un element central de la vida de les persones de totes les èpoques històriques. A més, una de les membres de la comissió d’organització, Sònia Garangou, ha avançat que el públic tornarà a ser clau en les decisions que es prenguin a les representacions.

Tot i que ja hi ha moltes persones involucrades en el projecte i cada vegada és més gran, encara falta més gent i tothom qui vulgui participar és a temps de fer-ho. En aquest sentit, enguany també han incorporat un càsting pels més joves que vulguin formar part de la festa. 

Com en els darrers anys, la venda d’entrades tornarà a ser en línia a través de la plataforma Entrápolis, perquè és més còmode i per evitar les llargues cues i que persones es quedin sense tiquets. D’altra banda, a més del recorregut teatralitzat també hi ha programades altres activitats complementàries, com xerrades i tallers per a tothom qui vulgui aprofundir més en la temàtica. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics