URGENT

L’Esplai el Pas commemora el seu 30è aniversari amb una diada gairebé maratoniana

Compartiu aquesta història

Aquest pròxim dissabte 6 de maig, l’Esplai el Pas de Palafolls celebra el seu 30è aniversari en una jornada repleta d’activitats i molta nostàlgia, que s’estendrà durant gairebé el dia sencer. 

La diada arrencarà a les 10:00 hores, a la plaça del Fòrum Palatiolo amb una sèrie de tallers i activitats per a tots els públics i s’allargarà fins ben entrada la matinada. L’objectiu de la jornada, com explica un dels monitors, Pau Jambou, és crear germanor i retrobament de tothom que ha passat per l’esplai. 

Al migdia hi ha programat un vermut i un dinar popular  de germanor que acabarà amb una sobretaula, que comptarà amb un micròfon obert, i la bufada d’espelmes. 

Un cop es bufin les espelmes, les famílies es traslladaran a la plaça Poppi on s’ha programat unes ‘Olimpíades esplaieres’. En Pau Jambou ha explicat que serà una activitat que unirà passat i present de l’esplai. 

La diada rematarà amb dos concerts i un discjòquei al Teatre. El primer d’ells, programat a les 21:30 hores, serà a càrrec del grup local Ca l’Oca i el seguirà Les que Faltaband, que actuaran a les 23:00. Finalment, el discjòquei Zipi i Zape acabarà de coronar la nit. 

Ara per ara, l’Esplai el Pas de Palafolls compta amb 120 infants i més de 24 monitors. L’Esplai organitza diverses activitats durant tot l’any, malgrat que la més rellevant són les rutes d’estiu. Com és tradició, la destinació seleccionada és secreta per no desvetllar la sorpresa als infants. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics