URGENT

El grup infantil de la 4a Finestra continua la Mostra de Teatre amb ‘Que sí, que no, que ya, que bueno…’

Compartiu aquesta història

Fa poc menys d’una setmana el Teatre de Palafolls va obrir les seves portes al grup de teatre d’adults de La 4a Finestra de Palafolls i ara torna a obrir-les pels més petits de l’entitat. Demà divendres 5 de maig, l’escenari del teatre acull l’estrena de l’obra ‘Que sí, que no, que ya, que bueno…’ del grup infantil de teatre.

Aquesta obra és de creació pròpia i és el resultat del conjunt d’activitats que els alumnes han anat treballant al llarg del curs. Tal com indica Pili Jiménez, directora de l’entitat, els alumnes s’han inspirat en els textos i històries que han compartit al llarg d’aquests mesos. 

En total hi participen 22 infants de tercer a sisè de primària, és per això que Jiménez ha necessitat un gran equip que l’ajudés a tirar-la endavant. A banda de l’ajuda de les professores de l’entitat, no ha faltat tampoc l’ajuda de membres del grup de teatre d’adults.

Pel que fa a la data de la representació, l’obra es farà aquest divendres a partir de les 18:30 h al Teatre de Palafolls. El cost de l’entrada és una aportació de 5 € i s’ha d’abonar una hora abans de l’espectacle. 

FOTO: 4a Finestra

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics