URGENT

ERC Palafolls publica l’Esquerranet on repassa les principals actuacions del seu mandat

Compartiu aquesta història

ERC Palafolls ha publicat una nova edició especial del seu tradicional butlletí, L’Esquerranet, en què fa un repàs de les principals accions de Govern que han pres en el seu mandat. 

La revista, que ha finançat el mateix partit, serà distribuïda, porta a porta, a les cases del nostre municipi durant els dies previs a l’inici de la campanya electoral. Tal com ha informat el partit, el mateix alcaldable, Francesc Alemany, així com la resta de membres del seu equip, s’encarregaran personalment del seu repartiment i han assenyalat que aprofitaran el moment per apropar-se a la ciutadania i resoldre dubtes. 

El document arrenca amb una pàgina inicial en què el candidat d’ERC, Francesc Alemany, fa una síntesi del que han significat aquests darrers quatre anys. Així mateix, al llarg de la revista, que té una extensió de 24 pàgines,  s’enumeren les principals actuacions que s’han fet al municipi a més dels serveis i equipaments que el partit ha posat en marxa en el seu mandat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics