La Biblioteca Enric Miralles prepara la jornada de l’Explorateca

FOTO: Biblioteca Enric Miralles
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte 6 de maig, a partir de les 10:30 hores, la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls acull la jornada de l’Explorateca, que porta com a títol ‘La Ludoteca de la Natura’, i que serà a càrrec de Durbec i Oreneta Serveis Ambientals. 

L’activitat de l’Explorateca consisteix en un espai amb diferents jocs i tallers que té com a objectiu apropar els infants a la lectura i la natura mitjançant jocs per conèixer la fauna i la flora del Parc del Montnegre i el Corredor. Ho explica Anna Miralles, directora de la Biblioteca. 

Segons ha explicat la Biblioteca Enric Miralles, els joves podran gaudir de jocs com un dominó d’ocells, un memory de petjades, un twister, un joc d’encaixar fulles així com altres activitats com fer un clauer, motlles de petjades o un collage amb fulles, entre altres. 

L’activitat està dirigida als infants de totes les edats, però hauran d’assistir-hi acompanyats. Això sí, tal com ha avisat la biblioteca, per participar en l’activitat, els joves s’han d’inscriure per via telefònica, les xarxes socials o enviant un correu electrònic a la Biblioteca de Palafolls. 

FOTO: Biblioteca Enric Miralles

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics