URGENT

Junts per Palafolls dona a conèixer el seu projecte en una revista distribuïda per ells mateixos

Compartiu aquesta història

La primera edició d’aquest butlletí, serveix com a mètode de presentació del partit als veïns i veïnes de Palafolls. En aquest sentit, hi apareixen les seves idees, així com totes les mesures que volen prendre pel municipi. 

L’objectiu de la publicació és transmetre informació de les activitats que Junts per Palafolls, encapçalat per Alícia Álvarez, ha organitzat per a les setmanes vinents. Tot i això, el partit ha recalcat que no només hi apareixen actes que es portaran a terme durant la campanya electoral, sinó que també hi ha incorporades totes les activitats que tenen programades. 

Ara per ara, la revista serà distribuïda sense cap nom concret perquè, segons apunten des del partit, tenen la voluntat de convidar la gent a participar en la seva concepció i escollir-ne un títol. Així doncs, el partit ha convidat a tota la ciutadania a què els enviïn propostes per batejar la revista. 

La revista serà repartida pel mateix partit a les cases, a més es podrà trobar a totes les carpes i activitats que han organitzat, així com a les seves xarxes socials. 

I parlant d’actes… El pròxim diumenge 7 de maig, la formació ha programat la presentació de l’equip que acompanyarà a la cap de llista Alícia Álvarez. Serà a les 12:00 hores al Casal d’Avis de Palafolls i hi haurà música en directe i un vermut.

FOTO: @aliciaalvarezsa_

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics