URGENT

Francesc Alemany i Joan Vila són els candidats  més coneguts i millor valorats a Palafolls

Compartiu aquesta història

El sondeig encarregat per Ràdio Palafolls també ha volgut saber quin és el grau de coneixement que la població té sobre els candidats als comicis d’aquest 2023 i quina és la puntuació que els donen. 

Quant a les respostes de la població, Francesc Alemany, actual alcalde de Palafolls, és el candidat més conegut per part de la ciutadania amb un 72’5%. Les dades d’Alemany se situen molt per sobre d’altres candidats. 

En aquest cas, el candidat socialista, Joan Vila, és el següent més conegut amb un 42,9%. Els segueixen Juan Andrés Osorio (28’6%), Alícia Álvarez (18’3%), Marc Arguilé (14’8%), Jordi Caparrós (11’1%) i Mònica Armada (8’9%).

Pel que fa a la puntuació que els palafollencs i palafollenques donen als candidats. Alemany i Vila són els únics que aproven i ho fan amb bona nota. Concretament, Francesc Alemany s’endú un 7’4 i Joan Vila un 7’3. Les notes dels altres candidats, però, ronden entre el 4 i el 4’8.

Juan Andrés Osorio es queda a les portes de l’aprovat amb un 4’8, el segueix Mònica Armada amb un 4’2, Jordi Caparrós amb un 4’1 i, finalment, Alícia Álvarez i Marc Arguilé comparteixen un 4’0.

Recordem que aquests resultats són fruit de l’enquesta encarregada per aquesta emissora que s’ha desenvolupat entre l’abril i els primers dies de maig a 300 persones per via telefònica. Tots els entrevistats eren majors d’edat, de Palafolls i, per tant, formen part de la població que pot votar el proper diumenge 28 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics