URGENT

Malgrat de Mar commemora els 86 anys de l’enfonsament del ‘Ciudat de Barcelona’

Compartiu aquesta història

Els propers 2 i 3 de juny, Malgrat de Mar ha preparat un seguit d’actes per commemorar l’aniversari de l’enfonsament del vaixell ‘Ciutat de Barcelona’ que va ser torpedinat l’any 1937, en plena Guerra Civil, per un submarí italià a les ordres de l’exèrcit franquista. A l’atac van morir 46 brigadistes internacionals i quatre membres de la tripulació davant la costa malgratenca.

El programa d’actes inclou concerts, xerrades, el mercat d’entitats i associacions de memòria històrica i tallers, entre altres. Concretament, el divendres 2 de juny a partir de les 20 h es farà l’acte inaugural dels nous ulls de bou del Solidarity Park de l’artista Rob MacDonald. A les 22 h Joe Solo oferirà el concert ‘No pasarán’ a l’Ateneu El Rovell i a partir de les 24 h la plaça de l’Àncora serà l’escenari de la Solidarity Jam Session-Open Mic.

Dissabte dia 3 de juny serà el torn del mercat d’entitats i associacions de memòria històrica de 10h a 14h i de 17h a 20h als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala; també del Making of Solidarity Park Exhibition a l’Ateneu El Rovell. Entre altres, també s’ha organitzat una recreació històrica als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala de 10h a 12h i de 13h a 14h. 

Finalment, el diumenge 4 de juny hi haurà una assemblea i un vermut a l’Ateneu El Rovell a partir de les 12 h per acomiadar-se, reflexionar i parlar del festival de 2024. La resta d’activitats i horaris els podeu consultar al web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

FOTO: Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics