URGENT

Mònica Armada critica que l’Ajuntament malgasta 24.000 euros en subcontractes dels serveis de neteja 

Compartiu aquesta història

La líder de Palafolls Som ha assegurat que el govern municipal duplica les despeses en la subcontractació d’empreses que vigilen que els serveis de neteja acompleixin la seva feina. Armada ha assegurat que l’Ajuntament gestiona subcontractes per valor de 24.000 euros innecessaris. Segons el seu parer, és una activitat que és prescindible, perquè aquesta feina és a càrrec del regidor i els seus tècnics, i que ens l’hauríem d’estalviar. 

Aquest va ser un dels moments estrella de l’entrevista que ahir dijous Ràdio Palafolls va dur a terme amb l’alcaldable de Palafolls Som, Mònica Armada. 

Amb qui també va ser molt crítica va ser amb l’oposició al Govern.  Tal com ha assegurat la líder política, no ha complert la seva paraula de dur a terme una campanya electoral “sense ficar-se amb ningú” i que estan posant el punt de vista en el seu partit. Així mateix, segons va assegurar la líder de Palafolls Som, l’oposició ha tingut l’obligació moral d’enfrontar al Govern i, en aquest sentit, ha trobat a faltar molt la seva presència.

Preguntada per l’activitat cultural del municipi, la líder política va recalcar que és insuficient i que la ciutadania en demana encara més. L’alcaldable de Palafolls Som ha afirmat que el seu partit aposta per una cultura sostenible i que pugui ser assumida per l’Ajuntament. En aquest sentit, Armada ha lamentat el poc ús que se’n fa servir del Teatre i ha destacat que traslladarà les celebracions de la plaça de Poppi al Gorg dels Cans, per deixar de molestar acústicament als veïns. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics