URGENT

S’anuncia en el ple municipal la reobertura del bar del Casal d’Avis la propera setmana

Compartiu aquesta història

Després de quatre licitacions sense èxit, el bar del Casal d’Avis podrà tornar a obrir amb total normalitat. Està previst que els usuaris del casal puguin gaudir de l’espai a partir de la setmana vinent. Així va indicar-ho l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, al ple municipal d’ahir al vespre.

Com a resposta a les preguntes de l’oposició, l’alcalde va detallar que hi havia hagut moltes persones interessades, però finalment només una s’ha presentat a la licitació. Recordem que aquesta és la quarta vegada que es licita el bar del Casal d’Avis després que l’anterior adjudicatari decidís trencar el contracte amb l’Ajuntament el gener de 2022. 

L’Ajuntament es va mostrar interessat a obrir el bar abans de l’estiu del 2022, però no ha sigut possible fins més d’un any després. Tot un any en què els electrodomèstics del bar, entre altres, s’han fet malbé i que han obligat l’Ajuntament a fer una inversió en millores i condicionament de l’espai per tal d’assegurar la seva posada en marxa. Ara, però, els usuaris del Casal d’Avis i els veïns i veïnes de Palafolls podran gaudir de nou d’aquest espai del municipi. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics