URGENT

S’obre el termini per demanar els ajuts de menjador municipal

Compartiu aquesta història

A partir de dilluns i fins al 4 de juny, s’ha obert el període de presentació de sol·licituds d’ajuts individuals de menjador municipal per al curs 2023-24. 

Les beques són concedides pel Consell Comarcal del Maresme, però les peticions es gestionen des dels consistoris. Per aquest motiu és important recordar que cal demanar les ajudes al municipi on els infants estiguin empadronats, independentment del fet que estudiïn a fora de la vila. 

En aquest sentit, els palafollencs i palafollenques que vulguin fer ús d’aquestes ajudes hauran de fer-ho via instància a l’Ajuntament de Palafolls. En aquesta instància s’haurà de presentar la següent documentació obligatòria:

  • Sol·licitud (Model CCM1) emplenada i signada pel sol·licitant.
  • Fotocòpia del DNI/NIE o llibre de família de tots els membres de la unitat familiar. 
  • Conveni o sentència de divorci: quan un dels membres de la unitat familiar no convisqui en el domicili, però encara hi estigui empadronat. 
  • Documentació econòmica/laboral en cas de no haver fet la Declaració de la Renda 2022. 

Les bases de la convocatòria així com el model de sol·licitud estan publicats a la pàgina web de l’Ajuntament. Per a presentar la sol·licitud s’ha de presentar una instància a través de la seu electrònica del consistori o bé, presencialment, els dimarts 23 i 30 de maig, demanant hora a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics