URGENT

El PP s’alça com la quarta força política de Palafolls i es queda a 53 vots d’aconseguir una regidoria 

Compartiu aquesta història

Sense portar a terme cap acte polític ni muntar carpes informatives, el PP a Palafolls ha aconseguit alçar-se com a la quarta força política del municipi. El partit encapçalat per Marc Arguilé ha obtingut 188 vots, corresponents a un 4,75% del total de votants, i ha superat a Esquerra Unitària en 21 vots. 

Tot i esdevenir com a quarta força del municipi, els populars han quedat per sota de la barrera electoral, el mínim de vots per entrar en el repartiment, que se situa al 5%. Concretament, s’han quedat a 13 vots de sobrepassar aquest llindar i a 53 vots d’arrabassar el cinquè regidor del PSC. 

En aquest sentit, Arguilé ha destacat que el seu partit “està molt content” del resultat i de la feina feta pel seu equip. Tanmateix, el líder popular ha assegurat que estan “tristos” perquè els hi hauria agradat entrar i ha lamentat que s’han quedat “fregant” un regidor. 

Amb tot, el capdavanter de la llista ha assegurat que el seu partit ha arribat a Palafolls “per quedar-se” i que continuaran treballant aquests quatre anys tot i les insinuacions que han assenyalat la seva formació com a una llista fantasma. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics