URGENT

Esquerra Unitària perd el regidor que tenia a l’Ajuntament i deixa de tenir representació a Palafolls

Compartiu aquesta història

La jornada electoral d’ahir va deixar moltes sorpreses. Una d’elles ha estat la davallada de votants d’Esquerra Unitària i la pèrdua del regidor que tenen a l’Ajuntament. Un total de 167 persones van votar la formació, el que suposa un 2,25% del vots a Palafolls. Aquestes xifres es contraposen amb les obtingudes fa quatre anys en què el partit va aconseguir 364 vots i un 8,15% de votants. 

En aquest cas, Juan Andrés Osorio, va indicar ahir al vespre a Ràdio Palafolls que aquesta és la decisió del poble i que ells continuaran igualment treballant per Palafolls, tot i que ho faran des del carrer. Ara, diu, és moment de veure què ha passat, perquè no esperaven perdre un regidor. 

Recordem que fins ara Clara Hidalga ha estat la representant del partit al plenari municipal formant part de l’oposició a Palafolls. En el seu cas, s’acomiadarà del consistori el proper 14 de juny en un ple extraordinari de tancament d’actes de la mateixa manera que ho faran els regidors que deixen d’estar a l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics