Esquerra Republicana guanya les eleccions municipals per segon cop consecutiu, però no revalida la majoria absoluta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ahir al vespre, Esquerra Republicana va celebrar una nova victòria a Palafolls i, és que, a falta de confirmar l’última mesa electoral a Sant Lluís, les dades ja donaven la victòria a la formació.

En total, 1.555 palafollencs i palafollenques han fet que Esquerra Republicana torni a governar a Palafolls. Tot i que, aquest nou mandat, ho faran amb un regidor menys perquè no han revalidat la majoria absoluta que van aconseguir fa quatre anys. 

En aquest sentit, Francesc Alemany, actual alcalde en funcions, ha confessat la intenció del partit de revalidar la majoria absoluta. Segons diu, ha estat un mandat ‘duríssim’ i consideren que la gent això ho ha vist i valorat.

Pel que fa a dades, en el proper mandat ERC comptarà amb 6 regidors al plenari municipal i governarà en minoria en cas que no pacti amb altres partits o en cas que els altres partits amb representació no pactin entre ells per arrabassar el poder a la formació republicana. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls