Junts per Palafolls posa la mirada a les eleccions del 2027 després d’aconseguir només un 2,65% dels vots

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip de Junts per Palafolls, encapçalat per Alícia Álvarez, tampoc ha aconseguit grans resultats. La formació ha assolit 105 vots, equivalents a un 2,65% dels votants, i es posiciona com a segona força menys votada del municipi. 

La líder de Junts ha confessat que aspiraven a assolir un regidor, però ha destacat que estan “satisfets” per la “feinada titànica” de la formació i l’esforç per tirar endavant un projecte en poc més de quatre mesos. 

De fet, Álvarez s’ha mostrat “molt contenta i agraïda” per la confiança dipositada en ella per part dels seus votants tot i que ha destacat que durant l’escrutini s’ha sentit “una mica decebuda” per no sentir el nom de la seva formació. 

Tal com explicava la cap de llista de Junts, el seu partit “ha arribat a Palafolls per quedar-se” i a partir d’avui mateix comencen a treballar pel municipi. En aquest sentit, Álvarez ha assegurat que Junts per Palafolls continuarà muntant carpes informatives i assistirà als plens municipals per poder “preparar encara més les coses” de cara a les pròximes eleccions.   

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls