URGENT

Es posa en marxa un nou curs gratuït per facilitar la gestió dels impostos als autònoms i estalviar temps i diners

Compartiu aquesta història

El Consell Comarcal del Maresme (CCM) ha engegat una nova formació en línia adreçada a persones autònomes, professionals i microempreses per a dotar-los d’una major autonomia i coneixements a l’hora de gestionar els seus impostos. L’objectiu de la iniciativa és ajudar als maresmencs i maresmenques a estalviar-se els costos d’administració dels seus tràmits. 

El curs titulat “Presenta els teus impostos per internet i estalvia temps i diners” es desenvoluparà en dues sessions programades pel pròxim divendres 2 de juny i el dimarts 6 de juny, en horari de matí de 9:30 a 13:30 hores. La formació es farà a partir de l’elaboració d’un cas pràctic perquè els participants adquireixin les eines i la metodologia de registre, càlcul i presentació dels seus models tributaris a la seu electrònica de l’Agència Tributària. 

Durant les sessions, els participants rebran una eina de suport en format Excel, a mètode de pauta, que facilita el compliment de les obligacions comptables i fiscals dels petits negocis. Aquesta eina serà lliurada als assistents, un cop finalitzada la formació, per tal que l’integrin en la gestió diària del seu negoci i els ajudi a controlar i planificar amb més facilitat les xifres de la seva empresa. 

La formació està subvencionada completament pel Consell Comarcal del Maresme. Per realitzar la inscripció només cal incloure les teves dades personals al formulari disponible a la seu electrònica del Consell. El curs s’emmarca dins del conjunt de formacions posades en marxa pel CCM adreçades als emprenedors i petits empresaris. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics