URGENT

S’aprova inicialment el projecte d’implementació de càmeres de videovigilància en punts de recollida de residus

Compartiu aquesta història

El passat 16 de maig es va acordar en Junta de Govern Local l’aprovació inicial del projecte d’implementació de noes càmeres de videovigilància en alguns dels punts de recollida de residus del municipi. 

El projecte compta amb un pressupost d’execució de 57.919€ i l’ha redactat l’enginyer Carlos Villanueva de l’empresa Engin Engineering & Management. Aquest projecte ara està sotmès a informació pública durant 30 dies per si algú vol presentar al·legacions. En cas que no es presenti cap, es donarà per aprovat i es tirarà endavant després de fer la publicació oficial al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i a la seu electrònica municipal. 

Tothom interessat en consultar el projecte el pot trobar al Servei d’urbanisme de l’Ajuntament durant el període d’exposició pública, en horari de 9:00 a 14:00h, de dilluns a divendres, a l’Ajuntament, i a l’E-tauler.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics