URGENT

La Biblioteca Enric Miralles acull l’exposició de micropoemes il·lustrats “No haver-te conegut seria terrible…” 

Compartiu aquesta història

La Biblioteca Enric Miralles de Palafolls ha instal·lat una exposició de micropoemes il·lustrats que porta com a títol “No haver-te conegut seria terrible…”. La mostra d’il·lustracions es va estrenar el passat dilluns 29 de maig i es podrà visitar fins al pròxim divendres 23 de juny, de forma totalment gratuïta, a la Sala Miralles de la Biblioteca de Palafolls. 

En detall, l’exposició disposa de quinze micropoemes, frases o petits textos de diferents autors catalans contemporanis il·lustrats per l’il·lustrador i artista plàstic, Lluís Cadafalch. Anna Miralles és directora de la Biblioteca de Palafolls.

Amb tot, la mostra està produïda per la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i s’emmarca dins d’una gira per municipis arreu de la província. L’itinerari va arrencar el 20 de febrer a la Biblioteca Popular de Mataró i ja ha visitat els municipis de Viladecavalls i el Masnou. Un cop l’exposició de la nostra vila finalitzi, la mostra recorrerà altres municipis de Barcelona, com Sitges, el Bruc o Molins de Rei, entre altres. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics