S’obren les inscripcions del Juliol Jove de Malgrat de Mar

FOTO: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’àrea de Joventut de Malgrat de Mar ha donat a conèixer un nou repertori d’activitats d’oci i lleure pel jovent.  L’Ajuntament malgratenc ha anunciat l’obertura del termini per inscriure’s als tallers i activitats programades per una nova edició del Juliol Jove d’aquest estiu. 

El Juliol Jove és una iniciativa, adreçada a joves i adolescents a partir de dotze anys, que inclou diverses activitats formatives com és el cas dels cursos de premonitor, primers auxilis i robòtica així com de diferents tallers entre els quals s’ha disposat el de DJ, haikus, dansa urbana o art urbà, entre altres. 

A més a més, la iniciativa també incorpora diferents activitats dirigides a l’esport i la salut, com el taller de ioga, la lligueta de jocs tradicionals o el taller de defensa personal. Tots aquests cursos, tallers i activitats tenen un cost de 5 €, exceptuant-ne el taller Descoberta Voluntariat que és gratuït. 


El tràmit obert es va obrir ahir i finalitzarà el pròxim dilluns 26 de juny. Les inscripcions es poden realitzar de forma telemàtica, a través de la seu electrònica del consistori, o bé presencialment, al Centre Cívic de Malgrat de Mar. En el moment de fer les sol·licituds també és necessari incloure les dades personals del familiar o tutor legal a càrrec del jove.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls