URGENT

Blanes celebra la XXIV edició de l’Homenatge a la Gent Gran 

Compartiu aquesta història

Després de tres anys d’aturada a causa de la pandèmia, l’Ajuntament de Blanes ha anunciat que recupera la festa d’Homenatge a la Gent Gran. Enguany, la celebració arriba a la XXIV edició i comptarà amb l’artista blanenc, Pau Murner, com a mestre de cerimònies.  

L’Homenatge tindrà lloc la tarda del diumenge 11 de juny, a partir de les 17:00 hores i s’allotjarà a la Ciutat Esportiva de Blanes. La iniciativa ha estat posada en marxa per l’Ajuntament de Blanes en col·laboració amb l’Associació de Pensionistes i Jubilats del Casal Cívic Benet Ribas i l’Associació de Pre-Jubilats i Pensionistes de la Casa del Mar.

Les places són limitades per a un topall d’assistència d’un miler de persones. Per participar en l’homenatge, cal inscripció prèvia que és disponible fins al divendres 2 de juny, en horari de matí, de 10:00 h a 12:00 hores, al Casal Cívic Benet Ribas de Plaça Espanya, i a les tardes, de 16:00 h a 19:00 hores, a la Casa del Mal del Racó d’en Portas. 

Així mateix, el consistori ha assenyalat que disposarà un servei de transport gratuït perquè tothom pugui desplaçar-se fins a la Ciutat Esportiva, mitjançant reserva. Els serveis d’anada sortiran des de la Terminal d’Autobusos des de les 15:15 h a les 16:45 hores, mentre que la tornada es farà entre les 20:00 h i les 21:00 hores. 

Per primera vegada, la celebració s’emmarca dins d’un nou cicle per sensibilitzar sobre els drets de les persones grans. A partir de l’11 de juny, Blanes commemorarà la ‘Setmana pels Drets de les Persones Grans’ i cada dia el municipi acollirà una activitat diferent, des d’un Cine-Fòrum a una Taula Rodona així com d’un Taller de Prevenció de Robatoris, entre altres iniciatives.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics