URGENT

Comencen les negociacions per tirar endavant el nou govern a Palafolls

Compartiu aquesta història

Tal com ha pogut saber Ràdio Palafolls, recentment s’han reunit alguns dels partits que van aconseguir representació al plenari de l’ajuntament en els comicis del diumenge passat. Recordem que Esquerra Republicana va guanyar les eleccions amb 6 regidors, el que suposa que necessita fer un pacte per governar. En cas que no estigui disposat a pactes, haurà de governar en minoria. 

Tot i això, aquest govern en minoria serà possible sempre que els altres dos partits que també van aconseguir representació no pactin entre ells. I, és que, cal recordar també que el PSC va aconseguir 5 regidors i Palafolls SOM 2. 

Per tant, les opcions de govern són variades. Una d’elles és que ERC governi en minoria. Altres inclouen pactes, aquests poden ser d’ERC amb el PSC o amb Palafolls SOM, o, al contrari, del PSC, que és la segona força més votada, amb Palafolls SOM i, d’aquesta manera, farien que ERC no governi al nostre municipi.

Tot i això, encara queden dies per conèixer quin és el resultat final d’aquestes reunions. Tot i que potser es donen a conèixer abans, no serà fins al 17 de juny que tindrem la confirmació oficial al Ple de constitució del nou Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics