URGENT

La Policia Local comença a repartir els distintius perquè els residents puguin estacionar a la zona verda de Sant Lluís

Compartiu aquesta història

Des d’avui mateix, la Policia Local de Palafolls ha començat a repartir els distintius de ‘resident’ pels palafollencs que viuen a Sant Lluís. Aquests es repartiran fins al proper 15 de juny que és el dia que entra en vigor la zona verda d’aparcament al barri. Aquest mateix dia, per tant, les places d’estacionament senyalitzades de color verd estaran reservades, exclusivament, pels palafollencs i palafollenques.

Els requisits per aconseguir el distintiu són ser persones residents a Palafolls que facin efectiu l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica a l’Ajuntament de Palafolls i que estigui al corrent del seu pagament; persones empadronades a la vila que disposin d’un vehicle de renting, leasing o lloguer superiori als tres mesos amb contracte al seu nom; i persones empadronades a Palafolls que constin com a conductors principals d’un vehicle de l’empresa on es treballa o en règim de renting, leasing o lloguer superior als tress mesos i amb contracte a nom de l’empresa. 

Per demanar-lo només cal acostar-se presencialment a la comissaria de la Policia Local de Palafolls en horari de 9h a 13h. Tot i això, per més informació es pot trucar al telèfon 93.765.76.00. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics