L’Ajuntament anuncia la segona edició del “Cuida’t” a Palafolls

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El pròxim dissabte 10 de juny retorna el “Cuida’t” a Palafolls, una iniciativa impulsada pel consistori en col·laboració amb el Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona, que té com a objectiu oferir una jornada repleta d’activitats saludables i gratuïtes per a totes les edats. 

Enguany, la segona edició de la jornada estarà dividida en quatre espais i donarà el tret de sortida a les 10:00 hores, amb una caminada popular que arrencarà a l’encreuament del carrer Major i el carrer de Francesc Macià. 

Paral·lelament, de 10 a 13 i de 17 a 20h, es posaran en marxa l’Espai Infantil i el Jove. Pel que fa a l’Espai Jove disposarà de circuits de bicicletes i karts i jocs interactius, al mateix encreuament. D’altra banda, l’espai adreçat als més menuts estarà situat a la plaça del Fòrum Palatiolo i acollirà diferents jocs de moviment, construcció i heurístics, entre altres. 

Així mateix, a l’avinguda Costa Brava, a l’altura de l’Església, s’ha programat l’Espai d’Activitats Dirigides que comptaran amb activitats d’open barre, de slow barre, Kangoo Jumps i d’stretching i relaxació. 

Tanmateix, a l’Escola Municipal de Música i Dansa s’han preparat dues xerrades. A les 11:00h, “Desfilant el cabdell de les nostres emocions” i a les 19:00h, una altra, titulada “Primers auxilis”.

No cal inscripció prèvia per participar en cap d’aquestes activitats, però hi haurà límit d’aforament segons l’ordre d’arribada. A més, del dia 10 al 18 de juny, els ciutadans podran rebre sorpreses i descomptes als establiments col·laboradors del municipi, si presenten la polsera del Cuida’t. Des de la Regidoria d’Esports recorden que cal dur roba esportiva en cas de participar d’activitats com els Kangoo Jumps o la caminada popular. 

Tot el programa d’activitats es pot consultar al web i a les xarxes socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls