URGENT

Palafolls compta amb 6 persones més a l’atur respecte el mes passat

Compartiu aquesta història

La tendència a la baixa pel que fa a l’atur deixa d’estar present a Palafolls. Tal com indiquen les dades de l’Observatori del Treball de la Generalitat de Catalunya, el nombre de persones aturades a Palafolls ha augmentat en 6 respecte el mes d’abril. 

Durant el mes de maig 445 persones han estat desocupades a la nostra vila, el que suposa una taxa d’aturats del 9’79%. Tot i argumentar respecte el mes passat, el 2022 aquesta xifra era més elevada. I, és que el maig del 2022 la xifra de persones sense feina al nostre municipi se situava en 480; 35 més que enguany. 

Quant a escala comarcal, la taxa d’aturats al Maresme se situa en el 9,44% amb un total de 20.487 aturats, 366 menys que el mes d’abril. El municipi maresmenc on la taxa és més alta és Pineda de Mar, amb un 12’45%. El segueixen Tordera i Mataró, amb un 12,09% i un 11’61%, respectivament. 

Pel que fa a les xifres dels municipis veïns, Torera compta amb 1.013 aturats, Malgrat de Mar amb 818, Pineda de Mar amb 1.572 i Santa Susanna amb 132 persones aturades. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics