URGENT

La sequera obliga a deixar tancada la Piscina Municipal de Malgrat aquest estiu

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha decidit que no reomplirà les dues piscines del recinte en resposta al decret de la sequera i mantenir el seu compromís amb la lluita contra la situació d’excepcionalitat. Tanmateix, l’aigua que hi ha disposada en aquests moments a les piscines, no ha estat tractada des del 12 de setembre de l’any passat. 

En aquest sentit, l’Ajuntament ha assegurat que aquest subministrament es reutilitzarà per al reg. L’ens municipal també ha assegurat que s’oferiran alternatives a les persones amb mobilitat reduïda i necessitats especials, tot i que encara no n’ha precisat cap. 

El Pla Especial de sequera limita l’ompliment o el reompliment parcial de les piscines depenent de cada escenari. En l’actual situació d’excepcionalitat, només es permet el reompliment parcial o l’ompliment total de les piscines si són de nova construcció o han sofert obres de rehabilitació o modificació del vas. 

D’altra banda, segons ha apuntat l’Ajuntament, un altre factor que ha condicionat la decisió, és l’estat de la gespa de la piscina, la qual no ha rebut cap manteniment ni reg per criteris de sostenibilitat. Per a aquesta raó, el consistori considera que no es pot garantir que amb la sequera estigui en un estat adequat per als usuaris durant els mesos d’estiu.

Amb tot, en els pròxims dies s’encetaran les obres de remodelació dels vestuaris del recinte i de renovació del paviment de la pista del Pavelló Municipal d’Esports, que està annexionat a les instal·lacions de la piscina. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics