Tordera obre les portes al misticisme i celebra la primera ‘Nit de les Bruixes’ 

FOTO: Ajuntament de Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte 10 de juny, Tordera acull un nou esdeveniment cultural per a tots els públics. La ‘Nit de les Bruixes’ és una iniciativa impulsada per la Colla de Diables de Tordera conjuntament amb l’Associació de les Dones torderenques, l’Associació de Famílies Especials de Tordera i els Artesans de Tordera. La fira neix amb l’objectiu de crear teixit associatiu i fer valdre a totes les dones que formen part de les entitats i el municipi. 

Les activitats començaran a partir de les 18:00 h, amb un Ball d’espases a càrrec de Namja Dansa. Posteriorment, la Colla infantil Diables de Tordera realitzarà una tabalada i una exhibició de malabars, mentre el col·lectiu Namja Dansa es prepara per oferir un ball oriental. 

Seguidament, es disposaran els tallers de “Fes la teva tintura de romaní”, a càrrec de l’Emma Ruscalleda; i “Fes la teva bruixa”, a càrrec de l’Associació de Dones; a banda de la Xerrada de planetes medicinals impartida pel professor de l’Institut Lluís Companys, Joan Carles Barrera. 

Tanmateix, el centre d’interès de la tarda serà la representació del conte “La noite meiga”. Ho explica en Ferran Viñes, cap de colla dels Diables de Tordera. 

D’altra banda, al vespre s’ha programat l’actuació musical a càrrec de l’Alba i Gelain i, posteriorment, els Diables de Tordera escalfaran el públic pel plat fort de la nit, l’Aquelarre. 

A partir de les 22:30 s’obrirà el torn musical amb el concert de Riky Prats i el Dj Ric que s’encarregaran de tancar la nit. Amb tot, a banda de les activitats programades, durant tota la tarda, la zona de l’aparcament del Parc de la Mullera s’omplirà de parades d’artesans i d’esoterisme, així com una pinta-cares per a la canalla i servei de barra i entrepans, per amenitzar la festa.

FOTO: Ajuntament de Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics

http://twitter.com/radiopalafolls