URGENT

El PSC i Malgrat ens Mou uneixen forces per tirar endavant el nou govern malgratenc

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, Malgrat de Mar s’ha llevat amb una nova notícia política. Tal com han informat el PSC, encapçalat per Sònia Viñolas, i Malgrat ens Mou, amb Jofre Serret al capdavant, ambdues formacions han signat un acord entre elles per garantir un govern estable per període 2023-2027.

Segons indiquen, els dos grups han decidit adoptar aquest acord de govern amb una voluntat d’entesa. Tot i que, també tenen present que és un pacte entre diferents formes de pensar i d’interpretar les problemàtiques socials. Malgrat les seves diferències, la intenció és solucionar els problemes i preocupacions dels malgratencs i malgratenques.

Al comunicat que han penjat a les xarxes socials també expliquen que assumeixen la responsabilitat d’abordar un nou mandat des del govern de la vila, després de la bona entesa els darrers quatre anys. És per aquest motiu, que el PSC i MeM posen al servei de la ciutadania un govern estable, amb un programa comú i amb projectes que comparteixen, articulant un govern que continuarà centrant la seva política en el benestar social, per defensar els més desprotegits, i en la promoció econòmica de Malgrat de Mar, per aconseguir la creació de llocs de treball. 

Recordem que el passat 28 de maig el PSC va guanyar 5 regidors i MeM 3 en un plenari de 17 regidors, per tant, tot i que s’uneixin no compten encara amb majoria absoluta per governar. Ja es comencen a saber alguns dels pactes a la comarca, però a Palafolls encara no se saben els detalls de qui formarà el proper govern. Tot i això, en els propers dies s’hauran d’ultimars els detalls perquè, recordem, aquest dissabte se celebra el ple de constitució del nou ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics