URGENT

Demà s’activa la zona verda a Sant Lluís

Compartiu aquesta història

A partir de demà, els veïns del barri i de la resta del municipi tornen a tenir l’ús exclusiu dels aparcaments marcats en color verd a Sant Lluís, on podran estacionar el seu vehicle sempre que utilitzin la targeta verda que els acredita com a veïns del Palafolls.

La zona verda entra en vigor demà, unes setmanes després de l’obertura del parc aquàtic Marineland. Quan es posen en marxa les instal·lacions del parc és quan augmenta l’afluència de visitants a la zona i, en conseqüència, disminueixen les places d’aparcament disponibles. 

Fa uns anys, això comportava problemes per estacionar als veïns del barri, que veien com els usuaris del parc aquàtic ocupaven les places d’aparcament dels carrers per evitar fer servir l’estacionament de Marineland que és de pagament. Arran d’aquest fet, el consistori va decidir impulsar la zona verda, que ja porta 9 estius en vigor.

A partir de demà, doncs, Palafolls torna a comptar amb 3 tipus d’estacionament al municipi: la zona verda, d’aparcament exclusiu per residents només a Sant Lluís; la blava, d’estacionament amb horari limitat, i l’aparcament lliure. L’estacionament de zona verda restringit als residents palafollencs es mantindrà en vigor fins al tancament del parc aquàtic, previst pel mes de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics