URGENT

Setmana de festivals i comiats a l’Escola Municipal de Música i Dansa

Compartiu aquesta història

El període formatiu de l’Escola Municipal de Música i Dansa (EMMiD) arriba aquest juny a la seva fi. Per aquest motiu, l’ens municipal ha organitzat una setmana carregada d’activitats i exhibicions per tal que els alumnes de l’escola puguin demostrar i exhibir les seves habilitats davant del públic. 

Aquest dissabte a la tarda el Teatre de Palafolls acollirà la celebració del Festival de Dansa. A partir de les 18:30 hores, des de les ballarines més petites fins a les alumnes més grans, s’acomiadaran del curs d’enguany fent una exhibició de tots els estils i les disciplines de dansa que s’imparteixen a l’escola. 

El director de l’EMMiD, David Martínez, ha assenyalat que és un moment perquè els alumnes demostren tot el que han après durant tot el curs i és una oportunitat perquè els pares puguin gaudir de les actuacions dels seus fills. 

D’altra banda, el dimarts 20 de juny, el Teatre també es convertirà en l’escenari del Festival de Música. Totes les agrupacions vocals i musicals, de totes les edats, participaran en la jornada de comiat del curs que conclourà amb una peça musical conjunta. Ho explica el director del centre, David Martínez. 

Enmig d’ambdues celebracions, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls rebrà a una banda convidada d’Islàndia. En aquest sentit, el pròxim dilluns 19 de juny, a les 20:00 h, hi haurà un concert de la banda d’Islàndia en què també  participaran els membres de la Banda de Música de Palafolls. Novament, l’actuació es portarà a terme al Teatre del municipi i l’entrada serà oberta a tothom qui vulgui assistir, de forma gratuïta. 

Tanmateix, el director de l’EMMiD ha recordat que fins a finals de juny encara continuaran les classes. De fet, Martínez ha explicat que durant el mes de juliol l’escola ofereix el servei del ‘Juliol Enriquit’. La iniciativa permet als alumnes que no vulguin aturar-se durant dos mesos, que tinguin la possibilitat de continuar la seva formació, amb un format horari més flexible i “una mica més a la carta”. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics